Κοπή Βασιλόπιτας 24 Φεβ. 2019

Πρώτη εκδήλωση Κοπής Βασιλόπιτας 


Την Κυριακή 24 Φεβρουαρίου ο Πολιτιστικός Μορφωτικός Σύλλογος Μεγάλου Κρανοβουνίου "Το Γενέσιον Της Θεοτόκου " πραγματοποίησε με μεγάλη επιτυχία την πρώτη κοπή βασιλόπιτας από την ίδρυση του , τον Οκτώβριο του 2018.
Την κοπή της βασιλόπιτας ευλόγησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Μαρωνείας και Κομοτηνής κ.κ. Παντελεήμων , παρουσία μελών της τοπικής αυτοδιοικητικής  περιφέρειας νομού Ροδόπης και πλήθος κόσμου , μελών , φίλων και κατοίκων του οικισμού  Μεγάλου Κρανοβουνίου.
Από τους πολιτειακούς παράγοντες του τόπου παρέστησαν , ο αντιπεριφερειάρχης Ροδόπης κ. Τσαλικίδης Νικόλαος , ο πρώην υπουργός , τέως βουλευτής και πολιτευτής  Ροδόπης κ. Στυλιανίδης Ευριπίδης , ο αντιδήμαρχος κοινωνικών θεμάτων και αλληλεγγύης δήμου Κομοτηνής  κ. Σωτηρακόπουλος Νικόλαος  ,ο δήμαρχος δήμου Μαρώνειας -Σαπών κ.Σταυρίδης Ιωάννης , η πρόεδρος της ΔΚΕΠΠΑ Κομοτηνής κ. Λιβεριάδου Νατάσα  , ο πρόεδρος της "Γευσιγνωσίας" και δημοτικός σύμβουλος Τζενετίδης Θέμης , οι δημοτικοί σύμβουλοι και επικεφαλής των συνδυασμών των επερχόμενων δημοτικών εκλογών κ.κ Γκαράνης Ιωάννης , Γραβάνης Αντώνιος και Λαφτσή Ελένη , ο δημοτικός σύμβουλος Πολυτσάκης Μιχαήλ   ,και  οι πολιτευτές Ροδόπης κ.κ Ελευθεριάδου Βούλα και Τσουμαρέλης Νικόλαος.


Το διοικητικό συμβούλιο του Πολιτιστικού Συλλόγου Μεγάλου Κρανοβουνίου ευχαριστεί , τον Σεβασμιότατο ,κ.κ Παντελεήμονα , τους σεβαστούς ιερείς , του πολιτειακούς παράγοντες του τόπου ,τα μέλη , φίλους του συλλόγου και κατοίκους του οικισμού Μεγάλου Κρανοβουνίου για την παρουσία τους στην εκδήλωση μας .
Επίσης ευχαριστούμε τους χορηγούς ,εμπόρους ,βιοτέχνες και επαγγελματίες της περιοχής μας , για την προσφορά τους στην λαχειοφόρο αγορά , καθώς και τους εκπροσώπους του έντυπου και ηλεκτρονικού τύπου που κάλυψαν την εκδήλωσης μας.  




Εκ του ΔΣ

                                                                                       Ο
                                                                                Πρόεδρος

                                                                      Ναθαναήλ Π. Μολλάς

Σχόλια

  1. Μπραβο σας!!!!. Σας αξιζουν συνχαρητηρια, παντα τετοια παιδια...!!Εσεις δειξτε το δρομο και ολοι θα ακολουθησουν.!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Το Χωριό των προγόνων μας Φανάρι Σηλυβρίας

Πού βρισκόμαστε