Αγιασμός - Επαναλειτουργία Πολιτιστικού Κέντρου

Αγιασμός για την καινούργια χρονιά


Την Κυριακή 27 Ιανουαρίου 2019 τελέστηκε από τους πρωτοπρεσβύτερους ιερείς Μολλά Πασχάλη και Χαδήρογλου Βασίλειο  ο αγιασμός   για την καινούργια χρονιά του Πολιτιστικού Μορφωτικού Συλλόγου Μεγάλου Κρανοβουνίου "Το Γενέσιον Της Θεοτόκου "  ,στο ανακαινισμένο πλέον Πολιτιστικό Κέντρο Μεγάλου Κρανοβουνίου   ,με την συμμετοχή αρκετών μελών του συλλόγου , κατοίκων του χωριού και φίλων. 
Την σεμνή τελετή τίμησαν με την παρουσία τους παράγοντες της τοπικής αυτοδιοίκησης όπως ο αντιδήμαρχος περιβάλλοντος και πρασίνου κ. Μουρτίδης τον οποίο ευχαριστούμε ιδιαίτερα για τις πρωτοβουλίες του στον  εξωραϊσμό του κτηρίου ώστε να γίνει λειτουργικό ,ο υποψήφιος δήμαρχος κ. Γραβάνης , η κ. Φελίνα Καζάκου και άλλοι.



Ως διοικητικό συμβούλιο του Πολιτιστικού Συλλόγου εκφράζουμε τις ευχαριστίες μας στα μέλη του συλλόγου που με την συνδρομή τους και την  συμμετοχή τους στις δράσεις του συλλόγου καταφέραμε σε σύντομο χρονικό διάστημα να δυναμώσουμε αυτήν την ιδέα , να την κάνουμε πράξη φτάνοντας στο σημείο όλοι μας να χαιρόμαστε αυτό το όμορφο και λειτουργικό Πολιτιστικό Κέντρο το οποίο θα αποτελέσει το κέντρο αναφοράς όλων των μελών και κατοίκων του χωριού και εφαλτήριο για την πραγματοποίηση των στόχων του συλλόγου.

 Ως πρόεδρος του προσωρινού διοικητικού συμβουλίου , ιδιαιτέρως να ευχαριστήσω τα μέλη του , Χρύσα Ρίζου ,Δήμητρα Καπιτζόγλου ,Χρήστο Κυριάκογλου ,Κατερίνα Ιγνατίδου ,Ασημένια Καρακύργιου , και Κωνσταντίνα Ιατροπούλου οι οποίοι αφιέρωσαν πολύ από το χρόνο τους ώστε αυτή η προσπάθεια  να στεφθεί με απόλυτη επιτυχία.

Τέλος αξίζει ιδιαίτερης αναφοράς η συνεισφορά των Καψίδη Εμμανουήλ και Καραπέτσου Γεωργίου στην προσπάθεια εξωραϊσμού του Πολιτιστικού Κέντρου. Σας ευχαριστούμε .

Είθε ο Θεός να μας έχει όλους  καλά ,δραστήριους ,και δημιουργικούς να προσπαθούμε για το καλό του χωριού μας.

                                   






Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Το Χωριό των προγόνων μας Φανάρι Σηλυβρίας

Πού βρισκόμαστε